Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marek Marek Janusz Mierzwa Damian Szweda (1993 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Zaczęło się, wkrótce ruszam do szpitala, a pomiędzy skurczami jeszcze tu posiedzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
gama28 napisał:
Zaczęło się, wkrótce ruszam do szpitala, a pomiędzy skurczami jeszcze tu posiedzę.

no nareszcie
trzymamy kciuki i czekamy na fotke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Szymon Kowalski
(solak)
Wiking
W moim mieście kurs Norweskiego kosztuje 80 zł za godz. także nie stać mnie na to niestety, a obecnie szlifuję angielski, głównie nazewnictwo tego z czym na co dzień pracuję, bo to chyba najważniejsze. Norweskiego kiedyś się uczyłem w domu, ale to nie nauka, nie znam wymowy. Mam na nadzieję że zetknąłbym się z wieloma Norwegami, a wtedy bym się osłuchał Chyba że trafię na polskie towarzycho no to wtedy lipa z osłuchiwaniem się Pracować w Norkach do emerytury, hm pewnie całkiem nieźle, życie z pewnością bez zbędnego szarpania się jak w PL. Trzeba się chwycić za jaja i podjąć decyzję.

P.S. Gama28 trzymam kciuki!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
solak napisał:
W moim mieście kurs Norweskiego kosztuje 80 zł za godz. także nie stać mnie na to niestety, a obecnie szlifuję angielski, głównie nazewnictwo tego z czym na co dzień pracuję, bo to chyba najważniejsze. Norweskiego kiedyś się uczyłem w domu, ale to nie nauka, nie znam wymowy. Mam na nadzieję że zetknąłbym się z wieloma Norwegami, a wtedy bym się osłuchał Chyba że trafię na polskie towarzycho no to wtedy lipa z osłuchiwaniem się Pracować w Norkach do emerytury, hm pewnie całkiem nieźle, życie z pewnością bez zbędnego szarpania się jak w PL. Trzeba się chwycić za jaja i podjąć decyzję.

P.S. Gama28 trzymam kciuki!!!

Przyjedź sam ocenisz czy ci pasuje NO i sie spodoba żonie.
Nauka norweskiego w pl za kasę to raczej nierozumienie 80pln (cena norweska) bo jak zagada do ciebie tubylec to i tak nic nie zrozumiesz (sam niedawno przeniosłem się w inny region norwegi i ledwo pojedyncze słowa rozumie ze względu na inną wymowę) , możesz sobie z sieci pobrać kurs ESKK np. i słuchać i uczyć się podstawowych zwrotów za free.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Kuuuurczaczek, już minęło 17h od ostatniego wpisu Gamy. Ile można rodzić? Dałaby znać telepatycznie jak jej idzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Szymon Kowalski
(solak)
Wiking
No dość sporo czasu minelo! Czyzby tak dlugi porod? Chyba nie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok